След като спечели Super Bowl LVIII, да не говорим за генерирането

...
След като спечели Super Bowl LVIII, да не говорим за генерирането
Коментари Харесай

Победителят в Super Bowl Травис Келс има нова странична суматоха – филмите

След като завоюва Super Bowl LVIII, да не приказваме за генерирането на милиони заглавия по отношение на сантименталната си връзка с Тейлър Суифт, Травис Келс насочва погледа си към Холивуд.

The Kansas City Chiefs tight end прави своя набег във филмовия бизнес като изпълнителен продуцент на „ My Dead Friend Zoe “, самостоятелен филм, чиято премиера ще бъде на филмовия фестивал South by Southwest в Остин, Тексас, идващия месец, заяви Variety.

Изданието разказа кино лентата като „ нискобюджетна тъмна комедия “ с присъединяване на Сонекуа Мартин-Грийн, Натали Моралес, Ед Харис и Морган Фрийман, чиято изработка коства по-малко от 10 милиона $. Представители на Kelce не дадоха отговор незабавно на искане за коментар.

Докато присъединяване на Kelce бележи дебюта на футболната звезда като продуцент, филмът е и първият план, финансиран благодарение на по този начин наречените данъчни заеми за зелена сила. Като част от Закона за понижаване на инфлацията от 2022 година администрацията на Байдън предложи данъчни заеми н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР